Lloyds Certiked logo

Lunch & Learn

Lunch & Learn

Wilt u certificeren en weten wat u te wachten staat? Uw bestaande kwaliteitssysteem optimaliseren? Staat u nog aan het begin en wilt u weten hoe u een kwaliteitssysteem opzet?

Voor alle vragen of ideeën op het gebied van kwaliteitsmanagement en certificering schakelt u het beste Certiked in. Ontdek de ins & outs van het Certiked Model en hoe u zich het beste voorbereidt op certificering of een controleonderzoek. 

Delen en ontmoeten

Periodiek organiseert Certiked een kleinschalig, vooral interactieve Lunch & Learn waar u met andere professionals in contact komt. Tijdens de Lunch & Learn kunt u vragen stellen en uw ervaringen delen over:

  • Kwaliteitsmanagement, inclusief de management review en interne audits
  • Kennismanagement
  • Risicomanagement
  • Certificering
  • Branche specifieke normen en reglementen

Aan eerdere lunches namen zowel directieleden als kwaliteitsmanagers deel. Van organisaties in verschillende fasen van kwaliteitsmanagement en certificering: van zich oriënterend op... tot en met een volwassen managementsysteem.

Meld u nu aan voor de Lunch & Learn op donderdag 14 september 2017. Wij ontvangen u graag op ons kantoor in Rotterdam.

We starten om 12.00 uur en ronden om 13.30 uur af, zodat u weer op pad kunt voor uw vervolgafspraken. Aan de Certiked-lunch zijn geen kosten verbonden. Graag tot ziens op ons kantoor aan de K.P. van der Mandelelaan 41a in Rotterdam.

Lunch & Learn 2017

Bent u dit keer verhinderd maar wilt u graag een volgende keer deelnemen? Op dinsdag 21 november 2017 vindt de volgende Lunch & Learn plaats.

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Certiked Lunch & Learn

Lunch & Learn

Regelmatig organiseren wij een kosteloze, informele Lunch & Learn bij ons op kantoor. Tijdens de lunch kunt u al uw vragen stellen en kennis delen over kwaliteitsmanagement, kennismanagement, risicomanagement en aanverwante onderwerpen. 

De eerstvolgende Lunch & Learn vindt plaats op donderdag 14 september 2017. Meld u nu aan! 

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer