Lloyds Certiked logo

Stefan Sterrenberg

Sandra Henke

Wie is Stefan?

Stefan werkt sinds november 2017 voor Certiked als beoordelaar. Hij is een organisatieadviseur met brede ervaring in de zorg, waar ook zijn specialisatie ligt: de publieke gezondheidszorg (GGD). Na zijn studie beleids- en organisatiewetenschappen in Tilburg is Stefan het vakgebied van kwaliteitsmanagement ingerold. Naast beoordelaar en adviseur is Stefan actief als onderzoeker, docent en drummer.

Stefans visie

“Kwaliteitsmanagement begint in mijn ogen met het aanboren van de intrinsieke motivatie om het beste uit jezelf en je omgeving (organisatie, collega’s) te halen. Om optimale resultaten te bereiken. En om de wensen en verwachtingen van degene waarvoor je het doet (je klant, cliënt of patiënt) te overtreffen, en het elke dag een beetje beter te doen”, zegt de bevlogen Stefan.

“Ik vind: er is in de kennisintensieve dienstverlening pas sprake van kwaliteit - of gecreëerde meerwaarde - als er een optimale verbinding is tussen de context/ omgeving, klant(behoefte) en professional. Het systematisch proberen te bereiken van deze cohesie is voor mij kwaliteitsmanagement. Succesfactoren hierbij zijn: vertrouwen, inzicht, discipline en moed.”

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer