Lloyds Certiked logo

Marijke Burghoorn

Marijke Burghoorn

Naast zelfstandig organisatieadviseur is Marijke Lean Six Sigma Black Belt en heeft zij haar eigen adviesorganisatie Marijke Burghoorn Training en Advies.

Marijke is afgestudeerd in de Culturele Antropologie (1993). Via verschillende beleidsfuncties in de zorg in 2000 als organisatie-adviseur bij TNO Management Consultants begonnen. Daar heeft zij veel ervaring opgedaan in strategieontwikkeling, kwaliteitsmanagement en resultaatsturing.

Sinds 2012 is zij werkzaam als zelfstandig organisatieadviseur, met name in de gezondheidszorg en non-profitorganisaties. Opdrachten op het gebied van Lean Six Sigma trajecten, incidentonderzoeken in de gezondheidszorg, begeleiding organisaties richting certificering, en audittrajecten.

Marijke is voor Certiked actief in de gezondheidszorg en toetst organisaties tegen de norm ISO 9001.

 

Visie op kwaliteitsmanagement

"Binnen het kwaliteitsmanagement staan er voor mij twee vragen centraal: 1. Hoe zorgen we ervoor dat de klant de best mogelijke zorg of dienstverlening krijgt en 2. Hoe kunnen we het werk voor medewerkers zo makkelijk mogelijk maken? Wat helpt hen nou echt om hun werk zo goed mogelijk te doen?

Vanuit die invalshoek kijk ik naar de doelen van een organisatie, de wijze waarop die organisatie werkt en naar de uiteindelijke prestaties, daarbij altijd aandacht bestedend aan het reflecterend en lerend vermogen van die organisatie".

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer