Lloyds Certiked logo

Marianne van Lohuizen

Sandra Henke

Wie is Marianne en wat is haar visie?

Leiderschap is essentieel bij kwaliteitsmanagement. Een procesgedreven kwaliteitsaanpak zoals in ISO 9001, vraagt dat organisaties hun processen beschrijven, analyseren, meten en verbeteren. Hierdoor begrijpen medewerkers beter wat hun rol is in het proces en hoe zij bijdragen aan het succes van hun organisatie . Dit verhoogt het kwaliteitsbewustzijn van de hele organisatie. Essentieel in kwaliteitsmanagement is hoe teamleiders en het management hiermee omgaan. Zijn ze ge├źngageerd en tonen ze het voorbeeld? Maken ze voldoende middelen vrij? Investeren ze in het menselijk potentieel? Is kwaliteit een onderdeel van de strategie en bedrijfsdoelstellingen? Marianne van Lohuizen helpt u inzicht te krijgen en pakt procesgedreven kwaliteit op deze manier aan. En dit is nog maar een tipje van de sluier.

Marianne is een geboren leider en heeft na haar studie Bedrijfskunde voor de arbeidsmarkt, diverse jaren gewerkt in de uitzend- en detacheringsbranche in diverse functies. Onder andere als consultant en commercieel manager. Hierna was het tijd om zelfstandig ondernemer te worden en startte ze haar eigen kraamzorgorganisatie die ze 14 jaar succesvol heeft geleid. En voor een ziekenhuis startte ze een kraamzorgorganisatie op. De laatste drie jaar heeft ze als manager kraamzorg in het ziekenhuis gecombineerd met ondernemerschap.

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer