Lloyds Certiked logo

Onze mensen

De professionals die voor Certiked werken, zijn vakgenoten die veelal zelf ondernemer zijn. Beoordelaars, trainers en coaches die afkomstig zijn uit uw branche, uw taal spreken en uw situatie kennen en herkennen.

Maakt u vast kennis met onze mensen, een aantal van hen stellen wij hieronder aan u voor!

Cathy Snel

Cathy Snel

Cathy is als directeur van E3 Bedrijfssystemen B.V. met haar bedrijvigheid en het netwerk van...

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer