Lloyds Certiked logo

Ronald Hanselaar

Ronald Hanselaar

Ronald Hanselaar is zelfstandig adviseur, trainer en coach in Nederland en in de EMEA regio op het gebied van leiderschapsontwikkeling, klantgerichtheid, strategische advisering en cultuur veranderingstrajecten. Dit doet hij vanuit zijn bedrijf Intios. Daarvoor bekleedde Ronald verschillende posities in Sales en Sales Management in Banking en IT. 

Daarnaast is Ronald Voorzitter van de Stadscommisie Utrecht van Stichting Giving Back.  Sinds 2015 is Ronald ook actief als beoordelaar voor Certiked. 

"Kwaliteitsmanagement is geen doel, maar een middel om voor organisaties de juiste prioriteiten te stellen, voor zichzelf en ook voor de klanten die zij (willen) hebben. Een juist gebruik van een Kwaliteitsmanagementsysteem geeft richting in het behalen van de organisatie doelstellingen".

 

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer