Lloyds Certiked logo

Diederik van der Burg

Diederik van der Burg

Sinds eind jaren tachtig is Diederik van der Burg werkzaam in het vakgebied kwaliteitsmanagement. Eerst als intern adviseur bij KLM Automatisering, BSO en papierfabriek CVG. In 1994 is hij zijn eigen adviespraktijk gestart: Adburdias. Naast het begeleiden van klanten naar certificatie, ondersteunt Diederik klanten bij het formuleren en levend maken van hun visie en bij het meten van de klanttevredenheid.

Sinds enkele jaren wordt advisering gecombineerd met training. Klanten zijn vooral kennisintensieve dienstverleners, maar ook handels- en productiebedrijven.

Adburdias logo

 

 

 

In de visie van Adburdias zijn de kenmerken van een succesvolle organisatie:

  • inspirerend leiderschap brengt een organisatie tot bloei
  • de inrichting van de organisatie moet de mensen niet beperken, maar ondersteunen
  • een organisatie bestaat bij gratie van haar omgeving, en moet dus op haar beurt oog hebben voor die omgeving
  • verbeteren is geen luxe, maar noodzaak

En: kennis is om te delen: www.adburdias.nl

"Ik geloof dat verbeteringen vanuit een organisatie moeten komen, en dat zij ook al bestaan - maar nog wel zichtbaar moeten worden gemaakt. Als adviseur streef ik ernaar de juiste vragen te stellen om ze aan het licht te brengen. Als trainer probeer ik mensen nieuwe inzichten en hulpmiddelen te geven om hetzelfde te bereiken. Als auditor wil ik graag weten waarom het goed gaat."

Publicaties

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer