Lloyds Certiked logo

Uit de praktijk... waarderend auditen

Waarderend auditen is auditen vanuit een positieve invalshoek. Continue verbetering wordt gestimuleerd door met elkaar vast te stellen: Wat gaat er goed? Wat maakt dat het goed gaat? En: wat kan er nog beter?

In elk onderzoek zoekt Certiked dan ook nadrukkelijk naar zaken die een organisatie goed op orde heeft. En die benoemen we dan ook. Graag delen we deze bevindingen met u, puur ter inspiratie. Regelmatig plaatsen wij z'n bevinding op onze website. Heeft u er zelf één, vanuit uw certificeerder of vanuit bijvoorbeeld een interne audit, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan plaatsen wij ze (uiteraard anoniem) op de website. 

Deze bevinding is van een herbeoordeling bij één van onze klanten: 

Het gebruik van voorbeelddocumenten bevordert de kwaliteit van de dienstverlening. 

Als onderdeel van het kennismanagementsysteem maakt de organisatie gebruik van praktische voorbeelddocumenten. Dit zijn interne 'best practices' (zoals standaard offertes, formulieren en projectdocumentatie) die worden aangeleverd en beheerd door hiertoe aangewezen actiehouders. Doordat de documenten regelmatig worden geactualiseerd beschikt de organisatie over standaarddocumentatie waarin de laatste inhoudelijke inzichten zijn verwerkt.

 

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer