Lloyds Certiked logo

Kwaliteit + voor ROA-leden

Met de Raad voor Organisatie-Adviesbureaus (ROA) is afgesproken dat de door Certiked gecertificeerde ROA-leden tijdens het 'reguliere ISO-onderzoek' ook getoetst worden op de belangrijkste aspecten uit de ROA-gedragscode. 

ROAOp die manier krijgt zowel de getoetste organisatie als de ROA zicht op hoe er in praktijk wordt omgegaan met de gedragscode en of hij bekend is bij medewerkers. Wilt u meer weten over deze toetsing? Neemt u dan contact met ons op, wij informeren u graag. 

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer