Lloyds Certiked logo

Certiked neemt Blik op Werk over van LRQA

Vanaf deze week heeft Certiked het keurmerk Blik op Werk voor inburgering en reïntegratie overgenomen van de collega's van LRQA. Vanaf nu kunnen de klanten die het keurmerk hebben gehaald voor alle vragen terecht bij Certiked. 

Het keurmerk is bedoeld voor organisaties die diensten verlenen die bijdragen aan duurzaam aan het werk komen en blijven: inburgering en reïntegratie. 

Wilt u weten of dit keurmerk interessant is voor uw organisatie, neem dan contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over. Wij kunnen bovendien samen met u kijken of samenvoeging van onderzoeken mogelijk is, bijvoorbeeld Blik op Werk met ISO 9001. 

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer