Lloyds Certiked logo

Certiked gaat uitvaartondernemingen toetsen

Certiked gaat uitvaartondernemingen toetsen

Het is officieel, vanaf oktober 2014 zal Certiked uitvaartondernemingen gaan toetsen voor het branchespecifieke keurmerk van Stichting Keurmerk Uitvaartzorg (SKU).

Certiked is door de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg verkozen tot tweede certificatie-instelling voor de uitvaartzorg. De organisatie zal audits uitvoeren bij uitvaartondernemingen die het Keurmerk willen krijgen of behouden. Certiked doet dit naast de certificatie-instelling BSI, die sinds de oprichting van het Keurmerk in 2007 audits uitvoert.

Keurmerk Uitvaartzorg“We kiezen voor twee instellingen omdat we uitvaartondernemers de keuze willen bieden”, aldus Marielle Scheepens van de SKU.
Meer informatie over Certiked en het keurmerk, vindt u op sku.nl. Wilt u uw (uitvaart)organisatie door Certiked laten toetsen, neem dan contact met ons op.

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer