Lloyds Certiked logo

Certiked geaccrediteerd voor ISO 9001:2015!

Certiked geaccrediteerd voor ISO 9001:2015!

Certiked is op 29 augustus geaccrediteerd en dus ISO 9001:2015 proof. En wat zijn we trots!

Iedereen heeft meerdere examens afgelegd: een ISO 9001:2015 en een Certiked Model 2015. Al was het soms best even pittig en zijn de nodige zweetdruppels gevallen, de ISO-accreditatie is binnen.

De eerste stap in dit traject was de vertaling van ISO 9001:2015 in Het Certiked Model 2015 en de volgende het aanpassen van de competenties die we stellen aan onze beoordelaars. Uiteraard zijn er meer aanpassingen gedaan in ons kwaliteitssysteem, maar competentiemanagement is één van de belangrijkste componenten.

De RvA (Raad voor Accreditatie) kijkt heel scherp naar de kwalificaties van iedereen die betrokken is bij het certificatieproces. Van het aangaan van overeenkomsten tot het doen van de audit en het afgeven van certificaten. Daarin staat centraal: Welke kwaliteitsborging is er en hoe pas je die toe. De RvA heeft onze scope aanpassing al verwerkt op haar website

Met de nieuwe norm zijn we onze klanten nog beter van dienst door de bredere keuzevrijheid in wat te regelen en welke zaken vast te leggen. Er is meer aandacht voor de omgeving van de organisatie, dus minder navelstaren. Daarbij zit het ondernemerschap in de nieuwe norm: Welke risico’s en kansen zie je en wil je iets mee doen?

Zelf alvast voorbereiden voor de audit voor overstappen naar ISO 9001:2015? Maak het uzelf makkelijk en doe samen met uw collega's onze in company overstaptraining. Mail ons voormeer informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

NB: De bloemen op de foto werden naar ons kantoor gestuurd door collega Chantal Juijn-Goossens! 

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer