Lloyds Certiked logo

Interim Management

Interim Management

Interim Manager, een 'niet beschermde' titel. Oftewel: iedereen mag zich interim manager noemen en als zodanig laten inhuren door organisaties in de publieke en private sector. Hoe biedt u uw klanten dan als interim managementbureau de kwaliteit waar u voor staat? 

Certiked kijkt met deze insteek naar het kwaliteitssysteem van interim managementbureaus en denkt met de bureaus mee hoe zij hun kwaliteit kunnen bewaken en bewaren. Ook voor deze bureaus wordt het Certiked Model gebruikt, eventueel en indien gewenst aangevuld met aspecten uit de gedragscode van de Raad voor Interim Management (RIM).

De RIM is de brancheorganisatie voor de Interim Management bureaus. De RIM heeft als doel om de kwaliteit van Interim Management te bevorderen en streeft naar verbetering van de eigen identiteit van het vak. Wilt u weten wat Certiked voor uw organisatie kan betekenen, vul dan uw gegevens in en wij nemen, uiteraard geheel vrijblijvend, contact met u op.

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer