Lloyds Certiked logo

Wat te verwachten in 2019?

Wat te verwachten in 2019?

Aan het einde van het jaar kijken we even achter ons en blikken we ook alvast vooruit. 2019 wordt voor u als klant van Certiked een enerverend jaar. U profiteert optimaal van de krachtige combinatie Certiked en Lloyd’s. Een tipje van de sluier.

Focusthema's 2019

Naast dat we u graag inspireren, worden wij op onze beurt graag door u geïnspireerd, onder andere door de gesprekken die we met u hebben. Weten wat er bij u speelt, is voor ons de belangrijkste input voor bijvoorbeeld innoveren in onze dienstverlening. Het ultieme doel van onze dienstverlening is dat we organisaties helpen bij het bereiken van hun doelstellingen. En elk einde jaar evalueren we, wat ons brengt naar de vijf focusthema’s voor 2019:

  • Verbetering en vernieuwing brengen als tools voor optimalisatie van bedrijfsvoering voor klanten
  • Dienstverlening door professionals voor professionals
  • Toegesneden waarde-aanbod voor klanten door customer journey’s
  • Leiderschap
  • Innovatie

In de komende nieuwsbrieven gaan we dieper in op de thema’s en ontdekt u hoe deze focusthema’s een positieve bijdrage brengen aan uw beleid en doelstellingen. 

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer