Lloyds Certiked logo

Wat gebeurde er in 2018?

Wat gebeurde er in 2018?

We blikken zoals elk jaar in december even terug. 2018 was voor u een belangrijk jaar want er moest overgestapt worden naar de nieuwe ISO 9001. De gedenkwaardige momenten van 2018 op een rij.

2018 in vogelvlucht

Maart: We vieren het 150-jarig bestaan van Lloyd’s Register en door de nog intensievere samenwerking tussen Certiked en Lloyd’s plukt u de vruchten van onder andere; gecombineerde audits en een andere, nieuwe manier van interviewen tijdens audits.

April: In het kader van de nieuwe wet voor de privacy, introduceren we succesvol: 3 stappen om wetsveranderingen AVG op te nemen in uw managementsysteem.

Mei: Introduceerden we onze eerste inspiratiesessie waarin we u kennis laten maken met Auditen in een nieuwe stijl. Een groot succes wat resulteerde in een zelfde sessie in de herfst.

Mei: De introductie van de zogenaamde High Level Structure (HLS) in de ISO9001:2015, ISO14001:2015 en ISO27001:2013 biedt de mogelijkheid om meerdere managementsystemen en onderwerpen te koppelen aan dezelfde basis.

Juni: Een gecombineerd auditteam van vier personen van Lloyd’s Register en Certiked heeft een geïntegreerde audit uitgevoerd bij KPMG in Amstelveen. Omdat het managementsysteem van KPMG is opgezet conform de High Level Structure (HLS), is voor een geïntegreerde auditaanpak gekozen.

September: De overstap naar ISO 9001:2015 is een feit en iedereen is succesvol overgestapt.

Oktober: We nemen helaas afscheid van Barbara en verwelkomen Joelle. 

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer