Lloyds Certiked logo

Van kennis naar veranderen

Van kennis naar veranderen

Kennis is van cruciaal belang voor het succes van een organisatie. Om doelen te realiseren moet een organisatie in staat zijn de juiste kennis op de juiste plaats en juiste tijd toe te passen en aan te bieden. Hoe?

Kennis  is persoonsgebonden en zit in de hoofden van de mensen. Zolang kennis niet gedeeld is met andere medewerkers van de organisatie, wordt de aanwezige kennis onvoldoende benut en leren we onvoldoende van elkaar. En zo kunnen we kennis niet in de organisatie borgen.

Hoe triest is het om kennis te hebben die tot niets leidt. (Sophocles, 5e eeuw v.Chr.)

En daar ligt een belangrijke focus voor veranderaars: hoe kan de kennis blijven stromen?

Lees het hele artikel.

Bron: managementimpact.nl

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer