Lloyds Certiked logo

Quality 4.0, creëert nieuwe, spannende kansen

Quality 4.0, creëert nieuwe, spannende kansen

Algoritmen zijn nog steeds een woord waar we een beetje bang van worden, zo heeft u misschien het idee dat uw baan op de tocht staat. Maar die angst is overbodig. Het is alleen wel verstandig open te staan voor andere denkwijzen, wegen en kansen. Technologie schept namelijk nieuwe banen en beroepen. Data driven werken op basis van algoritmes kan zelfs de nodige passie op de werkvloer brengen. Tijd voor herscholing? Quality 4.0.

Als kwaliteitskundige verbaast het u waarschijnlijk niet dat er in Silicon Valley, en ook in tech hotspots als Tel Aviv, een uitermate positief beeld is over de grenzeloze kansen van technologie en algoritmes. Artificial Intelligence, data driven werken en algoritmes blijven in uw vakgebied niet onberoerd. Quality 4.0, een initiatief dat is ontstaan bij de American Society for Quality, is in dit verband een treffend voorbeeld: ontdekken en samenvoegen van databronnen, het zoeken naar de root cause en het ervaren van waardevolle inzichten.

Zelflerende systemen zijn in vele sectoren steeds beter in staat om op basis van grote hoeveelheden data en algoritmen,  patronen en afwijkingen te herkennen. Dat biedt kansen in kwaliteitsinspecties, voortdurende procesoptimalisaties en voorspellende onderhouden. Het maakt uw beroep als kwaliteitskundige er spannender en relevanter op. 

Lees het hele artikel over Quality 4.0.

Bron: nnk.nl

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer