Lloyds Certiked logo

Maak kennis met Joëlle Bouma

Maak kennis met Joëlle Bouma

Certiked heeft er weer een nieuwe telg bij: Joëlle Bouma. En uiteraard stellen we Joëlle graag aan u voor.  In dienst bij Lloyd’s Register, maar Joelle verstuurt elke maand de nieuwsbrief van Certiked. En ze doet nog meer.

Wie is Joëlle Bouma

“Ik ben Joëlle Bouma en sinds juni werkzaam als online marketingspecialist bij Lloyd’s Register. Dat doe ik met veel plezier binnen het internationale marketingteam voor Noord Europa. Zodoende houd ik mij ook bezig met marketingactiviteiten voor Certiked.

Ik heb een brede bedrijfskundige achtergrond en mijn kennis en ervaring als marketing professional heb ik opgebouwd bij kleine en grote organisaties. Ik kijk er naar uit om u samen met mijn collega's te informeren over de laatste interessante ontwikkelingen.

Wilt u op de hoogte blijven naast het lezen van deze nieuwsbrief? Vergeet dan zeker niet om ons te volgen op Facebook, Twitter of LinkedIn. Tot ziens!"

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer