Lloyds Certiked logo

Maak kennis met Evy Coppieters

Evy en Alma

Certiked heeft er weer een nieuwe telg bij: Evy Coppieters. En uiteraard stellen we onze Belgische aanwinst Evy graag aan u voor. In dienst van Lloyd’s Register, linguïstiek- en saleswonder, zet zich in als Business Development Manager in het contact met potentiële klanten en is enorm ambitieus.

Wie is Evy Coppieters?

“Hallo, ik ben Evy Coppieters (links), afkomstig uit België en woonachtig in Rotterdam sinds 2016. Vanuit mijn studie Oost-Europese talen en culturen sta ik steeds open voor nieuwe culturen, evenals bedrijfsculturen. Ik houd van linguïstiek en geniet van voor mij onbekende spreekwoorden en/of zegswijzen.

Sinds juni 2017 ben ik werkzaam bij Lloyd’s Register bij de afdeling Sales. Eerst als sales coördinator en na een klein jaartje heb ik groen licht gekregen om ook naar klanten toe te gaan in de functie van Business Development Manager.

Ook voor Certiked stel ik samen met mijn collega Alma Ketting, rechts op de foto die we binnenkort even goed aan u voorstellen, offertes op om  meer helderheid te geven in klanttrajecten. Ik zet me graag in voor een goedlopende customer service! ”

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer