Lloyds Certiked logo

Laat jij je verleiden?

Laat jij je verleiden?

Verleiden, je laten verleiden, iedereen doet het. Stel je voor, je loopt nietsvermoedend over straat. Achter je hoor je een hond blaffen. Je draait je om. Een grote zwarte hond komt blaffend en kwijlend op je afrennen. Wat doe je? 

In het meest gunstigste geval: Analyseer je de situatie en stel je op basis daarvan mogelijke oplossingen vast om die daarna te toetsen aan een aantal criteria om vervolgens tot actie over te gaan? Maar als het goed is niet. Je handelt, direct, vanuit een reflex. Het is een overlevingsreflex. Deze reflexen heb je in een zwakkere vorm in je werk. Vaak handel je in dit soort reflexen uit verleiding.

Lees het hele artikel.

Bron: managementimpact.nl

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer