Lloyds Certiked logo

Kwaliteitsmanager, ben die strategische partner

Kwaliteitsmanager, ben die strategische partner

Is kwaliteitsmanager zijn een losstaand specialisme in de organisatie of ben je onderdeel van een strategische uitdaging? En wat zijn de implicaties van nieuwe technologieën en hoe kunnen ze bijdragen aan kwaliteitsverbeteringen? 

“De kwaliteitsmanager staat voor flinke uitdagingen”, stelt strategieprofessor Prof. dr. Bob de Wit. “Dat vraagt om een proactieve houding waarin je je ook bezighoudt met strategische vraagstukken.” De Wit geeft een actuele kijk op zaken tijdens Hét Grote Kwaliteitscongres dat plaats vond op 9 mei.

 

Lees het artikel van Bob de Wit.

 

Bron: sigmaonline.nl

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer