Lloyds Certiked logo

HLS onmisbaar voor goede bedrijfsvoering, in process

HLS onmisbaar voor goede bedrijfsvoering, in process

High Level Structure (HLS) klinkt complex en niet direct toegankelijk voor organisaties. En al helemaal niet voor de consument. Maar niets blijkt echter minder waar! De structuur, die in bijna alle ISO-managementsysteemnormen is verweven, geeft juist een stevige basis voor een goede bedrijfsvoering.

Op dit moment wordt gewerkt aan een herziening van de HLS. De consequenties van die herziening kunnen ingrijpend zijn, alle managementsysteemnormen moeten immers ook weer aansluiten op de vernieuwde HLS. De redactie spreekt met Dick Hortensius, secretaris van de internationale HLS-werkgroep en René Gouwens, productmanager voor managementsystemen, over de vele voordelen, toepassing en herziening van de HLS.

Less het artikel over HLS 

Bron: NEN.nl

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer