Lloyds Certiked logo

5 tips voor teamcontinuïteit

5 tips voor teamcontinuïteit

Een sterk team is belangrijk als u doelstellingen wilt halen. Complexe problemen of procesverbeteringen vereisen een combinatie van verschillende kennis en vaardigheden dus een gemêleerd gezelschap is een must. 

Daarnaast is van belang dat u voor een langere tijd samen kunt werken om verbeterprocessen zo effectief mogelijk te laten verlopen en er een continue betrokkenheid is.  Dat vereist sowieso een goede communicatie. Maar er is meer nodig om een goedwerkend team samen te stellen en te houden. Hoe creëer je nou teamcontinuïteit? Vijf tips.

Lees de 5 tips.

Bron: sigmaonline.nl

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer