Lloyds Certiked logo

Boekentip van de maand –100% Service

Boekentip van de maand –100% Service

'Klantgericht innoveren, de formule voor succes'. Een boek met feitelijk de belangrijkste boodschap voor alle organisaties: zorg voor een perfecte en gemeende service naar je klanten. Hoe doet u dat?

4 tips voor Lean procesmanagement

4 tips voor Lean procesmanagement

Leantechnieken zijn vooral populair bij bedrijven die verspillingen willen elimineren, slimmer willen werken en bij verbetering van de efficiency. De crux zit ‘m in Lean daadwerkelijk onderdeel te laten zijn van de dagelijkse praktijk.

Uw input telt!

Uw input telt!

In elke nieuwsbrief krijgt u een overzicht van opzienbarende, leuke, prikkelende media-uitingen. Soms krijgen we iets leuks binnen van onze lezers/ klanten. En dat willen we vaker en meer, uw input telt.

Week van Zorg en Welzijn

Week van Zorg en Welzijn

Vandaag start de Week van Zorg en Welzijn. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openen van 12 tot en met 17 maart 2018 hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer.

Vaker oneens zijn op het werk, hoe? 4 tips.

Vaker oneens zijn op het werk, hoe? 4 tips.

Wie kent ze niet, de nodige meningsverschillen en conflicten op het werk. Maar niet alleen op het werk, het is een normaal onderdeel in de omgang met andere mensen. Veel mensen vinden het lastig om de confrontatie aan te gaan, jij ook?

Ben ik nou gek of zijn zij het?

Ben ik nou gek of zijn zij het?

Als je ergens mee worstelt, is het vaak een puzzel om te zien of dat nu direct met de situatie te maken heeft of alleen met jouw rol erin. Wellicht een combinatie? Reflecteer je bijvoorbeeld bij een conflict over ‘hen’ of over ‘jou’?

Start Boekenweek 2018

Start Boekenweek 2018

Morgen is het zover: de start van de Boekenweek 2018! Dit jaar komt het boekenweekgeschenk van Griet op de Beeck ‘Gezien de feiten’. Des te meer reden dus om een boek te kopen. Want deze Belgische topauteur schittert en inspireert!

Tijd om complimenten te maken!

Tijd om complimenten te maken!

Nationale Complimentendag. Tijd dus om ze rond te strooien. En eigenlijk niet alleen vandaag, maar elke dag, via social media, op de werkvloer en privé. Laat de complimentendag een begin zijn.

Artificial Intelligence, 8  dingen die je moet weten

Artificial Intelligence, 8 dingen die je moet weten

Artificial Intelligence (AI) is the talk of the day. We kunnen er niet meer omheen; het ontwikkelt zich in razend tempo. Mede door voornamelijk de enorme toename, de beschikbaarheid van data en steeds slimmere algoritmen. En niet vergeten onze eigen nieuwsgierigheid en honger naar kennis. Wat betekent AI voor ons? 8 dingen die je echt moet weten over artificial intelligence.

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer