Lloyds Certiked logo

Medewerkers eerst!

Medewerkers eerst!

Zo klinkt het in een succesvolle, onweerstaanbare organisatie.

Dus niet de klant eerst, zoals jaren werd gedacht. 

Een creatief brein in 7 stappen

Een creatief brein in 7 stappen

De mechanismen van menselijke creativiteit zijn vaak contra-intuïtief, zeggen onderzoekers Scott Barry Kaufman en Carolyn Gregoire.

Lees de 7 feiten van een creatief brein.

Op naar werken in 2025: de 6 trends

Op naar werken in 2025: de 6 trends

Vergaande digitalisering, samenwerken in netwerken, minder managers, meer zelfsturing en de werkomgeving als verbindende factor.

Dat staat werknemers de komende jaren te wachten. Lees de 6 trends voor de komende jaren. 

Moderne leiders omarmen mvo

Moderne leiders omarmen mvo

Wat heeft corporate social responsibility (CSR ofwel: mvo)  en succesvol kwaliteitsmanagement met elkaar te maken? Een link!

Recent wetenschappelijk onderzoek toont een duidelijk verband aan tussen kwaliteitsmanagement en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

DUO wint Gouden Oor Award

DUO wint Gouden Oor Award

DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs) heeft voor beste feedbackmanagement de Gouden Oor Award gewonnen. Ze verdienden deze bekroning voor het organisatiebreed zichtbaar maken van de stem van de klant door verschillende klantreizen helder in beeld te brengen, waarmee ‘andersom denken’ op gang is gebracht.

Certiked toetst organisaties die conform de Gouden Oor Standaard erkend willen worden.

6 aanbevelingen voor ambitieuze bedrijven

6 aanbevelingen voor ambitieuze bedrijven

Ben je ambitieus en werk je voor een ambitieus bedrijf? Dan moet je weten wat smart industry is en hoe en wanneer je hiermee aan de slag gaat!

6 aanbevelingen die je verder helpen met de robotisering, digitalisering dus met de smart industry.

"Excellente klantbeleving in 10 shifts"

Managers van organisaties maken de komende jaren een kanteling mee van een overlevingsstrategie gericht op productiviteit, kosten en korte denken naar een klantgedrevenstrategie gericht op duurzame relaties. 

Vreemdgaan werkt heel inspirerend

Vreemdgaan werkt heel inspirerend

Hoe dat je dat precies: goed vreemdgaan? 

"Ga eens vreemd, dan doe je weer nieuwe inspiratie op. Nee, niet op die manier vreemdgaan, maar door eens wat andere dingen te doen. Een stap uit de comfortzone werkt inspirerend en geeft energie. Hier negen tips om de inspiratie vast te houden en energie te krijgen." Een leuk artikel van Eduard van Brakel. 

De 6 kenmerken van goede leiderschap

De 6 kenmerken van goede leiderschap

Leiderschap creëer je door verandering en beweging. 

"Stop met duwen en trekken, start met leiderschap"

Volgens leiderschapstrainer Mark Ernst werkt het ‘beter maken’ van medewerkers zelden. In deze column over mensoptimalisatie schrijft hij over het groeiend belang van leiderschap. 

5 megatrends in duurzaamheid die zelfs Trump niet kan tegenhouden

5 megatrends in duurzaamheid die zelfs Trump niet kan tegenhouden

Nu Donald Trump president is van de Verenigde Staten wordt gevreesd dat op het gebied van duurzaamheid stappen terug gezet gaan worden. De Amerikaanse adviseur en duurzaamheidsexpert Andrew Winston is daar niet zo bang voor. Bedrijven zullen hun beleid doorzetten omdat er grotere krachten zijn dan alleen een nieuwe Amerikaanse president.

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer