Lloyds Certiked logo

Week van Zorg en Welzijn

Week van Zorg en Welzijn

Vandaag start de Week van Zorg en Welzijn. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openen van 12 tot en met 17 maart 2018 hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer.

Start Boekenweek 2018

Start Boekenweek 2018

Morgen is het zover: de start van de Boekenweek 2018! Dit jaar komt het boekenweekgeschenk van Griet op de Beeck ‘Gezien de feiten’. Des te meer reden dus om een boek te kopen. Want deze Belgische topauteur schittert en inspireert!

Tijd om complimenten te maken!

Tijd om complimenten te maken!

Nationale Complimentendag. Tijd dus om ze rond te strooien. En eigenlijk niet alleen vandaag, maar elke dag, via social media, op de werkvloer en privé. Laat de complimentendag een begin zijn.

Artificial Intelligence, 8  dingen die je moet weten

Artificial Intelligence, 8 dingen die je moet weten

Artificial Intelligence (AI) is the talk of the day. We kunnen er niet meer omheen; het ontwikkelt zich in razend tempo. Mede door voornamelijk de enorme toename, de beschikbaarheid van data en steeds slimmere algoritmen. En niet vergeten onze eigen nieuwsgierigheid en honger naar kennis. Wat betekent AI voor ons? 8 dingen die je echt moet weten over artificial intelligence.

Kantoortuin schadelijk voor mentale gezondheid

Kantoortuin schadelijk voor mentale gezondheid

Herkenbaar: dat nog even afmaken voor je naar huis gaat, die meeting nog plannen, nog even snel met hem koffie doen en oja, ook nog even langs IT en HR, die whitepaper lezen en alvast dat project in de week zetten. Voer voor een burn-out? En zo ja, waar ligt de oplossing?

Oud-minister Stef Blok nu voorzitter RvA

Oud-minister Stef Blok nu voorzitter RvA

Oud-minister drs. Stef A. Blok is met ingang van 1 januari 2018 benoemd tot voorzitter van de Raad van Toezicht van de stichting Raad voor Accreditatie (‘RvA’). Stef Blok volgt drs. Ed H.T.M. Nijpels op die als voorzitter aan het eind van zijn statutaire zittingstermijnen was gekomen.

Burger meer rechten door nieuwe privacywet

Burger meer rechten door nieuwe privacywet

Weet jij waar al jouw persoonsgegevens naar toe gaan? En, hoe beveiligd zijn die gegevens eigenlijk? Hoe weet je dat niet elke instelling ermee aan de haal gaat? Daar geeft de nieuwe privacywet duidelijkheid in.

Kwaliteitsmanagement in ontwikkeling

Kwaliteitsmanagement in ontwikkeling

Kwaliteitsmanagement begint uit zijn jasje te groeien, zo claimt Management Impact en weidt daar een drieluik aan. Het eerste deel geeft een beeld over de ontwikkeling van kwaliteitsmanagement.

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Certiked Lunch & Learn

Lunch & Learn: Blik op Werk

Regelmatig organiseren wij een kosteloze, informele Lunch & Learn voor alle Blik op Werk (aspirant-) keurmerkhouders bij ons op kantoor. Een inspirerende en informele lunch waarin we kennismaken en waar ruimte is voor al uw vragen.

De eerstvolgende Lunch & Learn vindt plaats op woensdag 4 april 2018. Meld u nu aan! 

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer