Lloyds Certiked logo

Uitnodiging: Lunch & Learn Special: Blik op Werk

Uitnodiging: Lunch & Learn Special: Blik op Werk

Het is de hoogste tijd om te gaan lunchen bij Certiked.

Speciaal voor alle Blik op Werk (aspirant-)keumerkhouders: een gratis kennislunch. Een inspirerende en informele lunch waarin we kennismaken en waar ruimte is voor al uw vragen.

Certiked heeft een raamovereenkomst met Blik op Werk voor het uitvoeren van de resultatenaudits. Tijd dus om ons even goed voor te stellen. En hoe kan dat beter tijdens een kennismakingslunch.

Gedurende deze lunch wordt u wegwijs gemaakt in de audits en certificering, ervaart u wat u zelf kunt doen, waar wij kunnen inspringen en ontvangt u tips & tricks. Er is tevens ruimte voor het beantwoorden van al uw vragen stellen en u kunt ervaringen delen met collega’s aspirant keurmerkhouders.

Wanneer: woensdag 4 april, van 12.00 - 13.30 uur
Waar: Kantoor Certiked - K.P. van der Mandelaan 41A in Rotterdam

Deelname aan de lunch is kosteloos. U kunt zich hier aanmelden. Bent u verhinderd? Maak een afspraak met ons.

Alvast meer weten? Lees dan het artikel 'Het Blik op Werk Keurmerk behalen in 10 stappen' van onze auditor Laurens Smit. 

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer