Lloyds Certiked logo

Positief besluit voor verlenging accreditatie Certiked

Positief besluit voor verlenging accreditatie Certiked

Op onze 24e verjaardag (27 juli 2017) kregen we een leuk cadeautje, onze accreditatie wordt verlengd tot november 2021. Daar zijn we blij mee! 

Certiked is nu geaccrediteerd voor de norm 17021:2015 en mag zowel ISO 9001:2008 toetsen als de nieuwe ISO 9001:2015 (referentie C136).

 

 

Daar zijn we blij mee, want voor veel Certiked-klanten is het een bewijs dat ook Certiked een werkend kwaliteitsmanagementsysteem heeft. En dat er extern toezicht is op de interne organisatie. 

De accreditatie is verlengd tot november 2021. En net als bij gecertificeerde organisaties, worden we elk jaar bezocht door de Raad voor Accreditatie voor een controle audit. 

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer