Lloyds Certiked logo

Overstappen op de nieuwe ISO-norm: u hoeft het niet alleen te doen

Overstappen op de nieuwe ISO-norm: u hoeft het niet alleen te doen

De ISO 9001:2015 norm is een feit en het nieuwe Certiked Model is uit. Speciaal voor de overstap van de oude naar de nieuwe norm heeft Certiked een aantal diensten ontwikkeld . Overstappen naar de norm ISO 9001:2015 hoeft u niet alleen te doen.  

Wat kan Certiked voor u betekenen?

Certiked heeft een aantal diensten ontwikkeld om u te helpen met de overstap. U kunt gebruik maken van het volgende aanbod:

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer