Lloyds Certiked logo

Het aftellen is begonnen!

Het aftellen is begonnen!

14 september 2017

Het aftellen is begonnen, u heeft nog een jaar om over te stappen naar de nieuwe ISO 9001:2015. Tot 15 september 2018, dan moet iedereen overgestapt zijn. Wat heeft u nodig voor de overstap en hoe kan Certiked u daarbij helpen? 

In het Certiked Model 2015 is de ISO 9001 ‘vertaald’ naar kennisintensieve organisaties. Het model helpt u op een eenvoudige en snelle wijze bij de overstap. Wilt u weten wat de belangrijkste wijzigingen zijn in vergelijking met de oude ISO? Lees dan dit artikel van onze teamleider Diederik van der Burg. Beantwoord de zeven vragen voor uw organisatie, en u bent op weg naar de overstap.

U hoeft het niet alleen te doen. Wilt u meer handvatten, een constructieve richting of heeft u liever 1-op-1 afstemming? Certiked helpt u over te stappen met een training of proefbeoordeling. Een overzicht van onze transitie dienstverlening.

Heeft u een vraag over uw certificering en hoe uw organisatie op basis van de nieuwe norm gecertificeerd kan worden? Neem direct contact op met uw teamleider of stuur uw vraag aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer