Lloyds Certiked logo

Boekentip: GRIP – Het geheim van slim werken

Boekentip: GRIP – Het geheim van slim werken

GRIP is een boek van Rick Pastoor, de bedenker achter het bekende internationale platform Blendle. Het boek onthult het geheim (werkmethode GRIP) van slim werken. Het is best gek dat we nooit écht hebben leren werken. Hoe houden we ons staande in deze tijd van voortdurende bereikbaarheid?

Hoe bewaren we overzicht, met die uitpuilende mailbox, overvolle agenda en eindeloze takenlijst? En essentieel: hoe zorgen we dat we eindelijk toekomen aan de plannen die we wel hebben maar niet uitvoeren?

Überslim grip krijgen

Sommige mensen lijken altijd grip op de zaak te hebben. In dit boek deelt Rick Pastoor zijn überslimme werkmethode GRIP die hij door de jaren heen ontwikkelde. Zijn no-nonsenseaanpak leert hoe u rust, ruimte en richting in uw werkweek krijgt. En hoe u uzelf kunt uitdagen, ook al heeft u het druk. Het resultaat? U gaat niet alleen efficiënter aan de slag, maar vooral effectiever.

En zodra u grip heeft, ontstaat er ruimte voor grotere plannen en levensdromen. GRIP toont hoe u die kunt realiseren. In dit boek geen eindeloze theorieën, maar eenvoudige, concrete stappen. U begint gewoon vandaag.

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer