Lloyds Certiked logo

Boekentip: Focus AAN/UIT

Boekentip: Focus AAN/UIT

Kent u dat: Snel afgeleid zijn en een continue razen in uw hoofd, en u daardoor essentiële informatie misloopt? Focus AAN/UIT beschrijft hoe u de vier concentratielekken dicht en u meer gedaan krijgt in een wereld vol afleiding. Dit boek is beknopt en lekker leesbaar geschreven, met praktische handvatten, door neuropsycholoog en fervent TEDx-Talker Mark Tigchelaar. Leuk boek voor tijdens de vakantie!

Voor de meesten wel herkenbaar: Afdwalen tijdens gesprekken, aan het einde van de pagina erachter komen dat u eigenlijk geen idee meer heeft wat u net heeft gelezen en moeite met in slaap vallen omdat je hoofd blijft doortollen. Wanneer we geen grip op onze aandacht hebben, waaien we met alle winden mee, kost het meer tijd om ons werk te doen en neemt de stress toe.

Krijg grip op uw focus

Op de lange termijn vergroot het zelfs de kans op een burn-out. Bestsellerauteur Mark Tigchelaar laat aan de hand van nieuw wetenschappelijk onderzoek en voorbeelden uit de praktijk zien hoe we weer grip op onze focus krijgen. Het effect is dat we weerbaarder tegen stress worden, productiever zijn en meer aanwezig zijn in het hier en nu. Rust, overzicht en controle.

In dit boek ontdekt u:

  1. hoe u slimme brain hacks inzet om niet meer af te dwalen
  2. hoe u met het "MTW'-principe structureel meer gedaan krijgt
  3. hoe u uw kunt afsluiten voor de luidruchtigste collega
  4. hoe u de denkmachine stopt en makkelijker in slaap valt

Met het boek krijgt een gratis online training!

Mark Tigchelaar

Mark Tigchelaar (1984) studeerde neuropsychologie en begeleidt kenniswerkers, ondernemers en top- sporters om hun prestaties te verbeteren. Hij heeft verschillende TEDx Talks gegeven over de werking van het brein en wereldwijd hebben meer dan 100.000 mensen een focustraining bij hem gevolgd. Zijn eerdere boeken zijn in zes talen verschenen.

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer