Lloyds Certiked logo

KPMG tevreden over geïntegreerde auditaanpak

KPMG tevreden over geïntegreerde auditaanpak

 Op 4 juni heeft een gecombineerd auditteam van vier personen van Lloyd’s Register en Certiked een geïntegreerde audit uitgevoerd bij KPMG in Amstelveen. Het ging om een controle onderzoek voor de certificaten ISO9001:2015, ISO14001:2015 en ISO27001:2013. Omdat het managementsysteem van KPMG is opgezet conform de High Level Structure (HLS), is voor een geïntegreerde auditaanpak gekozen. 

Helpt risicoanalyse aan toekomstbestendigheid van de organisatie?

Helpt risicoanalyse aan toekomstbestendigheid van de organisatie?

Het belangrijkste doel van een kwaliteitsmanagementsysteem is het voldoen aan of zelfs overtreffen van de verwachtingen van uw klant. In het Certiked Model 2015 staat dit doel centraal in het onderwerp Dienstverlening, dat in een PDCA-cyclus verbonden is met de onderwerpen Context, Leiderschap, Organisatie en Resultaten, en het uitvoeren van een risicoanalyse. Waarom is dit laatste nou juist zo belangrijk?

Meet Jacqueline van Zeeland

Meet Jacqueline van Zeeland

Certiked heeft een zestal nieuwe medewerkers die ons gaan versterken bij het uitvoeren van onderzoeken. En deze nieuwe gezichten stellen we natuurlijk graag aan u voor want het kan zomaar zijn dat een van hen binnenkort bij u aan tafel zit.

Boekentip van de maand –100% Service

Boekentip van de maand –100% Service

'Klantgericht innoveren, de formule voor succes'. Een boek met feitelijk de belangrijkste boodschap voor alle organisaties: zorg voor een perfecte en gemeende service naar je klanten. Hoe doet u dat?

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer