Lloyds Certiked logo

Leer, verbeter, reflecteer, word leider

Leer, verbeter, reflecteer, word leider

Leren van en met elkaar is leuk en geeft energie. Auditoren van Certiked die actief zijn in de gezondheidszorg en het sociale domein delen hun lessen graag met anderen. We geven u een kijkje in de keuken hoe een certificatie-instelling zoekt naar nieuwe manieren waarop zij een bijdrage levert in het leren en verbeteren van organisaties. En wat dit voor u als klant betekent.

Teambuildingsaanpak leidt naar een succesvol team

Teambuildingsaanpak leidt naar een succesvol team

Kent u dat: projectteams of groepen samenstellen op basis van kennis om een doel te bereiken in de organisatie? De meesten doen dat. Maar teams kunnen ook worden samengesteld op gedrag. Hoe doet u dat het meest effectief en waarom werkt dit?

Boekentip van de maand: Becoming van Michelle Obama

Boekentip van de maand: Becoming van Michelle Obama

De boekentip van deze maand laat het leven zien van Michelle Obama voormalig first lady van de Verenigde Staten. Echtgenote van de 44ste  Amerikaanse president Barack Obama, die van 2009 tot 2017 regeerde. Een inspirerend, met humor en charme geschreven boek, leuk als kerstcadeau.  

Evy en Alma

Maak kennis met Evy Coppieters

Certiked heeft er weer een nieuwe telg bij: Evy Coppieters. En uiteraard stellen we onze Belgische aanwinst Evy graag aan u voor. In dienst van Lloyd’s Register, linguïstiek- en saleswonder, zet zich in als Business Development Manager in het contact met potentiële klanten en is enorm ambitieus.

Wat te verwachten in 2019?

Wat te verwachten in 2019?

Aan het einde van het jaar kijken we even achter ons en blikken we ook alvast vooruit. 2019 wordt voor u als klant van Certiked een enerverend jaar. U profiteert optimaal van de krachtige combinatie Certiked en Lloyd’s. Een tipje van de sluier.

Wat gebeurde er in 2018?

Wat gebeurde er in 2018?

We blikken zoals elk jaar in december even terug. 2018 was voor u een belangrijk jaar want er moest overgestapt worden naar de nieuwe ISO 9001. De gedenkwaardige momenten van 2018 op een rij.

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer