Lloyds Certiked logo

Overstappen kost niets

Overstappen kost niets

Niet meer tevreden met je huidige certificeerder en wil je graag overstappen, maar je weet niet hoe? Overstappen naar Certiked is makkelijk en het kost je niets.

Top 5 van grootste misverstanden over de nieuwe ISO-norm

Top 5 van grootste misverstanden over de nieuwe ISO-norm

Omdat u nog ‘maar’ een jaar heeft voor de overstap naar de nieuwe ISO, is het belangrijk te weten wat u moet doen. En vooral ook: wat u niet moet doen en waar er verwarring door en in ontstaat.

Wij hebben de top 5 van de grootste misvattingen over de nieuwe ISO-norm voor u op een rijtje gezet.

Het aftellen is begonnen!

Het aftellen is begonnen!

14 september 2017

Het aftellen is begonnen, u heeft nog een jaar om over te stappen naar de nieuwe ISO 9001:2015. Tot 15 september 2018, dan moet iedereen overgestapt zijn. Wat heeft u nodig voor de overstap en hoe kan Certiked u daarbij helpen? 

Ik ga op vakantie en neem mee…mijn kwaliteitssysteem

Ik ga op vakantie en neem mee…mijn kwaliteitssysteem

Nog even en dan begint de zomervakantie. Tijd om terug te schakelen en te bezinnen. In kwaliteitstermen: tijd om te kalibreren. Doen alle instrumenten van het kwaliteitssysteem nog wat ze moeten doen? Geven ze nog voldoende bruikbare informatie en sluiten ze nog aan op de doelen van de organisatie? Of is het nodig een en ander bij te stellen?

Wij geven je vier tips om het kwaliteitssysteem te kalibreren, relaxt klusje voor bijvoorbeeld tijdens de vakantie. 

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Certiked Lunch & Learn

Lunch & Learn: Blik op Werk

Regelmatig organiseren wij een kosteloze, informele Lunch & Learn voor alle Blik op Werk (aspirant-) keurmerkhouders bij ons op kantoor. Een inspirerende en informele lunch waarin we kennismaken en waar ruimte is voor al uw vragen.

De eerstvolgende Lunch & Learn vindt plaats op woensdag 4 april 2018. Meld u nu aan! 

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer