Lloyds Certiked logo

Gecertificeerd, gefeliciteerd

Gecertificeerd, gefeliciteerd

Deze maand feliciteert Certiked weer een aantal bedrijven met het behalen van het ISO-certificaat, hercertificering en/of keurmerk. We zijn trots op het vertrouwen dat u in ons stelt.

Maak kennis met Joëlle Bouma

Maak kennis met Joëlle Bouma

Certiked heeft er weer een nieuwe telg bij: Joëlle Bouma. En uiteraard stellen we Joëlle graag aan u voor.  In dienst bij Lloyd’s Register, maar Joelle verstuurt elke maand de nieuwsbrief van Certiked. En ze doet nog meer.

Randvoorwaarden voor kennismanagement

Randvoorwaarden voor kennismanagement

Medewerkers verzamelen in hun werk voortdurend kennis, hopelijk leidend tot hun persoonlijk meesterschap. Veel organisaties willen dit persoonlijke meesterschap graag omzetten in organisatorisch meesterschap. Hoe doet u dat?

Woord en Daad eerste NGO met Gouden Oor Erkenning

Woord en Daad eerste NGO met Gouden Oor Erkenning

Certiked heeft op 18 juli Woord en Daad als eerste NGO de erkenning ‘Gouden Oor’ uitgereikt. Dit is een keurmerk voor organisaties die aantoonbaar goed scoren in het luisteren naar hun klanten. Certiked was onder de indruk van het effect van projectmatig werken op klantgerichtheid van deze organisatie in ontwikkelingssamenwerking.

Gecertificeerd / Gefeliciteerd!

Gecertificeerd / Gefeliciteerd!

Afgelopen periode zijn er weer een aantal van onze klanten gecertificeerd en hebben hun nieuwe ISO-certificaat 9001:2015 ontvangen. Certiked zet deze klanten graag even extra in het zonnetje. Dit zijn de organisaties die we van harte felicteren! 

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer