Lloyds Certiked logo

Meet Stefan Sterrenberg

Meet Stefan Sterrenberg

Certiked heeft een zestal nieuwe medewerkers die ons gaan versterken bij het uitvoeren van onderzoeken. En deze nieuwe gezichten stellen we natuurlijk graag aan u voor want het kan zomaar zijn dat een van hen binnenkort bij u aan tafel zit. Deze maand nummer vijf van de zes nieuwe medewerkers: Meet beoordelaar Stefan Sterrenberg.

Wie is Stefan?

Stefan werkt sinds november 2017 voor Certiked als beoordelaar. Hij is een organisatieadviseur met brede ervaring in de zorg, waar ook zijn specialisatie ligt: de publieke gezondheidszorg (GGD). Na zijn studie beleids- en organisatiewetenschappen in Tilburg is Stefan het vakgebied van kwaliteitsmanagement ingerold. Naast beoordelaar en adviseur is Stefan actief als onderzoeker, docent en drummer.

Stefans visie

“Kwaliteitsmanagement begint in mijn ogen met het aanboren van de intrinsieke motivatie om het beste uit jezelf en je omgeving (organisatie, collega’s) te halen. Om optimale resultaten te bereiken. En om de wensen en verwachtingen van degene waarvoor je het doet (je klant, cliënt of patiënt) te overtreffen, en het elke dag een beetje beter te doen”, zegt de bevlogen Stefan.

“Ik vind: er is in de kennisintensieve dienstverlening pas sprake van kwaliteit - of gecreëerde meerwaarde - als er een optimale verbinding is tussen de context/ omgeving, klant(behoefte) en professional. Het systematisch proberen te bereiken van deze cohesie is voor mij kwaliteitsmanagement. Succesfactoren hierbij zijn: vertrouwen, inzicht, discipline en moed.”