Lloyds Certiked logo

Een klacht over Certiked

U werkt in een kennisintensieve organisatie, waar uw professionals bepalend zijn voor de kwaliteit die uw organisatie levert. Dat geldt ook voor Certiked.

En net als bij uw organisatie kan gebeuren, kan het een keer voorkomen dat onze dienstverlening niet voldoet aan uw verwachtingen. Neemt u dan contact op met het bureau van Certiked. Dan zoeken we naar een goede oplossing. U kunt hier onze klachtenprocedure raadplegen. 

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer