Lloyds Certiked logo

Detachering

Het detacheren van mensen brengt een aantal bijzondere uitdagingen met zich mee: hoe zorgt u ervoor dat de mensen die u detacheert zich verbonden (blijven) voelen met uw organisatie? En hoe zorgt u dat zij de kwaliteit leveren die uw klanten van u verwachten? 

De maatregelen die u hiervoor neemt passen prima binnen een kwaliteitsmanagementsysteem. En de beoordelaars van Certiked kennen uw soort organisatie aangezien zij allen zelfstandige zijn, in uw branche al jaren actief zijn en werken met het door Certiked ontwikkelde model voor kennisintensieve dienstverleners: het Certiked Model. 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief als u wilt dat we u regelmatig informeren over kwaliteitsmanagement en aanverwante onderwerpen. Wilt u weten wat Certiked voor uw organisatie kan betekenen? Vul uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op! 

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer