Lloyds Certiked logo

Partos 9001

De Werkgroep Kwaliteitszorg van branchevereniging Partos heeft in 2012 voor ontwikkelingshulporganisaties een verdere specialisatie ontwikkeld van ISO 9001. 

Dit aangepaste normenkader, de 'Partos 9001', kan door ontwikkelingshulporganisaties gebruikt worden om het kwaliteitssysteem op te zetten en zich te laten toetsen. 

De toetsing kan heel eenvoudig worden gecombineerd met de ISO-9001 toetsing, maar kan ook los daarvan plaatsvinden. Heeft u interesse? Wij informeren u graag en geheel vrijblijvend.

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer