Lloyds Certiked logo

ISO 9001: gefaseerd certificeren

Het opzetten en invoeren van een certificeerbaar kwaliteitssysteem is voor veel organisaties en betrokken medewerkers een ingrijpend project. In dat project stelt u zich de volgende vragen:  

  • BlokjesWaar moet zo’n systeem aan voldoen?
  • Wat betekenen de (nieuwe) eisen voor u?
  • Wat moet worden vastgelegd?
  • En tot op welk detailniveau?
  • Wanneer is het goed genoeg?
  • Wanneer is het certificeerbaar?
  • Wie moeten erbij betrokken worden?
  • Welke middelen zijn nodig?

Wij realiseren ons dat ‘een kwaliteitssysteem’ voor u geen alledaagse kost is, en bieden u daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan. Voor het 'gefaseerd certificeren' bezoekt onze teamleider u enkele keren en informeert u over de ins & outs van kwaliteitsmanagement en de door u gekozen norm. Ondertussen gaat u zelf aan de slag met het bouwen van een kwaliteitssysteem. Wat u ontwikkelt, wordt door onze teamleider getoetst. 

De rolverdeling hierin is strikt: u beslist, u zorgt dat zaken op papier komen en worden ingevoerd, terwijl wij in het traject de toetsing (van uw documentatie en de invoering) verzorgen en u informeren over WAT de norm precies van u vraagt. U maakt zelf keuzes HOE u wilt voldoen aan de eisen. 

Op die manier wordt u van de nodige kennis en informatie voorzien en heeft u, als alles goed verloopt, aan het eind van het traject een ISO-9001 gecertificeerd kwaliteitssysteem.

Meer informatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, dan vertellen wij u er alles over.

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer