Lloyds Certiked logo

Opmerking

Google Geocoding API error: The request was denied.

Stichting Compassion Nederland

 

Log in om uw onderzoeksrapporten te downloaden

Scope

  • Het bevrijden van kinderen in ontwikkelingslanden uit armoede in Jezus’ naam door middel van sponsoring via lokale kerken;
  • Het voorlichten en bewustmaken van de Nederlandse bevolking om het lot van kinderen in ontwikkelingslanden te verbeteren en zo hen in staat te stellen om Jezus na te volgen en zich te ontfermen over de armen.

Soort certificaat

ISO 9001 : 2015

Status certificaat

Geldig

Branche

Ontwikkelingshulp
Zwaansprengweg 20
7332 BE
Apeldoorn

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer