Lloyds Certiked logo

Opmerking

Google Geocoding API error: The request was denied.

ICM Opleidingen & Trainingen B.V. en ICM Administratie B.V.

  Log eerst in om uw onderzoeksrapporten te downloaden
 

Scope

Bijdragen aan de groei en ontwikkeling van mensen in hun professionele en persoonlijk leven door het ontwikkelen en verzorgen van opleidingen en trainingen op basis van open inschrijving en InCompany inschrijvingen.

Soort certificaat

ISO 9001 : 2015

Status certificaat

Geldig

Branche

Trainingen
Joseph Haydnlaan 2A
3533 AE
Utrecht

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer