Lloyds Certiked logo

Opmerking

Google Geocoding API error: The request was denied.

Stichting CINOP

 

Log eerst in om uw onderzoeksrapporten te downloaden

Scope

  • Het leveren van advies en uitvoeren van onderzoek op het gebied van leren, ontwikkelen en het professionaliseren van organisaties;
  • Project- en programmamanagement.

Alle activiteiten van de Stichting CINOP, CINOP Holding B.V., CINOP Advies B.V., Stichting Expertisecentrum Beroepsonderwijs (Stichting ecbo), CINOP Global B.V., Stichting Expertisecentrum Handicap en Studie (NSS), CINOP Publieke Programma’s en Projecten B.V. vallen onder de reikwijdte van het certificaat.

Soort certificaat

ISO 9001 : 2015

Status certificaat

Geldig

Branche

Organisatie Advies
Stationsplein 14
5211 AP
's-Hertogenbosch

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer