Lloyds Certiked logo

Buck Consultants International B.V.

Adresgegevens Kerkenbos 10-31, 6545 BB Nijmegen

www.bciglobal.com

Scope

Het uitvoeren van onderzoek en het geven van advies aan bedrijven en overheden op het gebied van locatiekeuze, logistiek, infrastructuur, vastgoed en ruimtelijk-economische ontwikkelingen.

Carrying out research as well as providing advice to both private and public clients in the areas of site selection, logistics, infrastructure, real estate and spatial economics.

Soort certificaat ISO 9001:2008
Status certificaat Geldig
Branche Advies
 

Log eerst in om uw onderzoeksrapporten te downloaden

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer