Lloyds Certiked logo

Opmerking

Google Geocoding API error: The request was denied.

Bazalt Groep

 

Log eerst in om uw onderzoeksrapporten te downloaden

logo Bazalt Groep  logo HCO  logo Bazalt     logo RPCZ

Scope

Diagnostiek en leerlingenzorg, advies, ondersteuning, training, en educatieve uitgaven op het gebied van veranderen, leren en ontwikkelen voor het primair en voortgezet onderwijs, MBO, HBO, de voorschoolse sector, bedrijven en instellingen.

De scope heeft betrekking op de activiteiten van Koepelstichting Bazalt Groep, Stichting HCO, Stichting RPCZ en Stichting Bazalt.

Soort certificaat

ISO 9001 : 2015

Status certificaat

Geldig

Branche

Onderwijs-advies
Zandvoortselaan 146
2554 EM
Den Haag

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer