Lloyds Certiked logo

Opmerking

Google Geocoding API error: The request was denied.

at.groep

 

Log in om uw onderzoeksrapporten te downloaden

Scope

  • Behandeling en begeleiding van met name kinderen, jongeren en (jong) volwassenen bij vraagstukken op het gebied van basis en specialistische GGZ zorg, Jeugdzorg en ondersteuning in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning.

Soort certificaat

ISO 9001 : 2015

Status certificaat

Geldig

Branche

Zorg en welzijn
Lübeckstraat 1
7575 EE
Oldenzaal

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer