Lloyds Certiked logo

Opmerking

Google Geocoding API error: The request was denied.

3Antonius en Marlijn Academie

 

Log in om uw onderzoeksrapporten te downloaden

Scope

  • Het verzorgen van zinvolle talent- en onderwijsgerichte, arbeidsmatige dagbesteding en re-integratie voor jongeren en (jong) volwassenen met fysieke of (tijdelijke) psychische beperkingen en het verzorgen van zinvolle dagopvang voor jong en oud.
  • Het realiseren van (hernieuwde) MBO-leerperspectieven en (her)aansluiting op de arbeidsmarkt en onderwijs in regionaal en nationaal verband middels de praktijkroute met MBO-bouwstenen.
  • Het vormgeven van regulier en passend MBO-onderwijs voor BBL en OVO in reguliere bedrijven ter bevordering van beter functioneren, (betaalde) arbeid en duurzame participatie.

De scope heeft betrekking op de activiteiten van Zorgboerderij Antoniushoeve B.V., Stichting Antonius voor bijzondere arbeidsparticipatie (ABA), en Marlijn Coaching, Advies & Erkend Opleiden B.V. (inclusief de handelsnamen Marlijn Academie, Papierschool en Antonius College). Alle zijn entiteiten van M.J.C. Holding B.V.

Soort certificaat

ISO 9001 : 2015

Status certificaat

Geldig

Branche

Speciaal Onderwijs
De Langeweg 22
4771 RB
Langeweg

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer